NAGYOK szóbeli beosztás – tájékoztató

Kedves Felvételiző, kedves Szülő!

Az alábbi táblázatban található a szóbeli felvételi időbeosztása. A szám azt mutatja, hogy hány órára várjuk a tanulót.

A megjelölt időpont előtt 5 perccel célszerű a választott tagozat gyülekező termében lenni, melyről az aulában lesz pontos információ. A kifüggesztett információkat célszerű lefotózni, és olvasgatni a kezdésig. Ha valaki több tagozatot jelölt meg, akkor minden tagozathoz külön kezdés szerepel a táblázatban.

A szóbeli felelet előtt kb. 24 perc felkészülési időt biztosítunk, a vizsga kb. 10 perces, így az egymást követő szóbelik között minimum 20 perc van átmenni a másik gyülekező terembe.

Ha a felvételi vizsga miatt nem ér valaki a jelölt óra előtt 5 perccel a gyülekező terembe, az nem jelent gondot, mert ha a jelölt időnél később szólítottuk a vizsgázót, akkor a következő tagozaton is később fogjuk. Ezzel együtt is kérjük, hogy amikor az egyik vizsga befejeződött, akkor minél hamarabb menjen át a tanuló a másik gyülekező terembe, hogy ne legyenek fennakadások.

Idén rajtunk kívül álló okok miatt szorosabb a beosztás, mert több iskola felvételije ütközik. Ebből adódóan még szerdán is sok kérelem érkezett az időbeosztással kapcsolatosan. Ez is oka annak, hogy csak csütörtök reggel vált nyilvánossá a szóbeli rendje.

NAGYOK 2023_szóbeli beosztás