Érettségi

Tájékoztató a 2017. október-novemberi érettségi vizsgaidőszakban használható történelmi atlaszokról

A történelem érettségi vizsgán használható segédeszközökről a 40/2002. OM rendelet rendelkezik. (A hatályos jogszabály elérhető az Oktatási Hivatal honlapjáról: https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoztatas/vizsg....) Ennek 3.§-a a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakára vonatkozóan oldotta fel az általános rendelkezést.

A fentiek értelmében a 2017. október-novemberi vizsgaidőszaktól már csak "az állami tankönyvfejlesztésért és kiadásért felelős szerv által kiadott, kronológiai adattáblázatot nem tartalmazó középiskolai történelmi atlasz" használható a történelem érettségi vizsgákon.

Tájékoztató a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában a történelem érettségi vizsgákon használható történelmi atlaszokról

Tájékoztató a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában a történelem érettségi vizsgákon használható történelmi atlaszokról Az általános rendelkezés – a történelem vizsgaleírásában (http://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/vizsgakovetelme...) szereplő előírás a segédeszköz-használatról:

Oldalak